20 Nisan 2024

Yaz Okulu Başladı

yaz okulu başladı

Pusula Çocuk Kulübü Yaz Okulu 13 Haziran itibariyle başladı.

Okulların tatil olmasıyla birlikte ülkemizde bir çok kuruluş yaz programları düzenlemektedir. Yaz ayının rehaveti, tatil moduna girilmesi yaz okulu programlarının kültürel, sosyal, sportif ve gezilerle desteklenmesini gerekli kılmaktadır.

Derneğimizde tam gün ve yarım gün olmak üzere iki kategoride planlama yaptı.

Öğrenci ve öğretmenlerimiz Yaz Okuluna katılan öğrecilerimizin bir kısmı sene içerisinde hafta sonu kulüp çalışmasına katılanlardan oluşmakta, büyük bir kısmı ise ilk kez geldiler. İlk gün tanışma ve dersler hakkında bilgiklendirme yapıldı.

Öğrenci ve velilerimiz Yaz Okulu ile ilgili bütün bilgi, duyuru ve fotoğraflara sitemizden ulaşabilecekler. Ayrıca öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar (yazı, resim, vs) sitede yayımlanacaktır.

Yaz okulunun başarılı olması ve amacına ulaşbilmesi için başta velilerimiz olmak üzere hepimize büyük görev düşmektedir. Yaz okulu bitene kadar aynı heyecan ve çabamızı sürdürmek zorundayız. Yaz okulunun hayırlara vesile olmasını gençlerimize kimlik ve kişilik kazanma yolunda faydalı olmasını Rabbimizden diliyoruz.

yaz okulundaki diğer ders kulüp çalışmalarındaki fotograflar için tıklayınız