19 Nisan 2024

KÜÇÜK İNFAKLAR BÜYÜK MUTLULUKLAR

Yaz okulu öğrencilerimiz  Ramazan ayında paylaşmanın  heyecanını yaşadılar . Öğrencilerimiz  ihtiyaç sahiplerine  dağıtılmak  üzere gıda kolisi hazırladı. Her sınıf evden getirdikleri gıda malzemelerini  önce  bir araya  topladılar, sonrasında   eksik kalan  malzemeler derneğimiz tarafından tamamlandı. Koliler öğrenci ve öğretmenler ile  beraber mutlulukla  yerleştirildi. Hazırlanan kolilerin üstüne öğrencilerimiz, duygularını  yansıtan yazılar yazdılar . Kolilerin içine  mektup , ayet ve hadis yazan çocuklarımız en sevdikleri oyuncakları da  kardeşleri ile paylaşmayı  unutmadılar. İnfak, yardımlaşma ve  paylaşma kavramını  en samimi şekilde öğrenen öğrencilerimize  bunu aşılamaya çalışan öğretmenlerimize  ve katkılarından dolayı velilerimize  teşekkür ediyoruz. Rabbim her hayrımızı kabul etsin..

Gıda kolisi hazırlıklarıyla ilgili diğer fotoğraflar için tıklayınız