28 Mart 2024

PEYGAMBERLERİMİ ÇOK SEVİYORUM BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

peygamberlerimi çok seviyorum

Derneğimizin düzenlemiş olduğu Peygamberlerimi çok  Seviyorum yarışması yapıldı. Öğrencilerimizin Peygamberlerimizi daha yakından tanıyıp , örnek alabilmeleri amacıyla hazırlanan yarışma öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.  Yapılan sınıf içi elemelerde ilk üçe giren öğrenciler finalde yarıştılar.Akıncılar grubunu oluşturan  Yavuz Selim METİN, Muhammed Talha TOPAL, Ömer Arda SOYA öğrencilerimiz  ile Bahar Çiçekleri gurubunu oluşturan Azze Zümra AYDIN,Elif Azra BULDU,Ezel Rüya ONAT  öğrencilerimiz  arasında heyecanlı bir final yaşandı.Yarışmayı kazanan Bahar Çiçekleri gurubu oldu.Öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarıdan dolayı hepsini tebrik ediyoruz.Okumuş oldukları Peygamberlerin hayatını kendi dünyalarında özümsemeleri ve hayatlarına yön vermesini Rabbimizden diliyoruz.

Yarışma resimleri için tıklayınız…