16 Nisan 2024

5 Yılın Değerlendirmesi Yapıldı

Pusula Eğitim Kültür Sanat Yardımlaşma Derneği 6 yaşında… 11 Eylül 2011 de “İslam ahlakıyla ahlaklanmış, imanlı, salih amel sahibi, genç nesillerin oluşumuna katkıda bulunmak”  düsturuyla yola çıkıldı… pusula derneği  ilk orta okul çocuk çalışması merkezde olmak üzere lise ve yetişkin faaliyetlerinde bulundu.

Derneğimiz genişletilmiş istişare kurulu, hem 5 yılın muhasebesini yapmak hem de gelecek döneme ait değerlendirmede bulunmak üzere toplandı.

Toplantıya katılanların üyelerimizin özeleştiri ve değerlendirmeleri ile toplantıya bir sonraki devam edilmek üzere ara verildi. Verimli bir toplantı oldu. Rabbimizden duamız ayaklarımızı kendi yolunda sabit kılmasıdır.

Aşağıda sadece sitemizin  ana sayfasında yer alan haber başlıklarından derlediğimiz 5 yılın ana hatlarıyla yer aldığı tabloyu inceleyebilirsiniz: