19 Nisan 2024
GenelSeminer

Aileiçi İletişim Semineri Yapıldı

aileiçi iletişim semineri psikolog songül demirci tarafından verildi. 2 kasım 2016

Pusula derneği olarak çocuk ve gençlerimizin yetişmesinde Ailelerin önemi büyük bir unsurdur.  Bu sebeple Aile Bilinç seminerlerinin ilki bugün 2 Kasım 2016 Çarşamba günü Pusula Vatan’da gerçekleşti. Konusunda uzman olan Eğitimci – Psikolog Songül Demirci Hanımefendi “Aile içi İletişim” başlıklı sunum yaptı. Seminer sonunda hanımlarımıza ikramlar sunuldu. Hocamız ile beraber sorulu cevaplı sohbetler edildi.

Songül Demirci hanımefendiye desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca seminer programında emeği geçen hanımlar komisyonuna ve koordinatörümüze emeklerinden dolayı teşekkür ediyor.