29 Mart 2024
GenelPusula Çocuk

Öğrencilerimiz Pakistan’ı Tanıdı…

Pusula Çocuk Kulübü Yaz Okulu etkinliklerinde 18 haziran pazartesi günü  “Ülke Tanıtımında” Pakistan tanıtıldı. Özlem Eryılmaz hocamızın moderatörlüğünde Pakistan ülkesini uluslararası Bab-ı alem derneğinden gelen Ömer Faruk adlı Pakistanlı öğrenci anlattı. Sunumda ülkenin dünya haritasında bulunan yeri, başkanları, milli şairleri, kıyafetleri, yemekleri vb.. konular işlendi. Sunum kız ve erkek öğrencilere ayrı olarak iki kere gerçekleştirildi. Öğrencilere en son Ömer Faruk adlı arkadaş milli marşlarını kendi sesiyle okudu (öğrencilerin isteği üzerine) ve dans gösterilerini video şeklinde izletti. Öğrencilerin büyük bir merak ve heyecanla dinledikleri derste önümüzdeki hafta Etopya diğer ismiyle Habeşistan tanıtılacak.