20 Nisan 2024
GenelSergi

“En Güzel İsimler Allah’ındır” Sergisi Açıldı

Pusula Derneği olarak organize ettiğimiz ve 3 gün sürecek olan Ressam Hüseyin Kemal Gürer tarafindan çizilen   “En Güzel İsimler Allah’ındır” konulu resim sergisi açıldı.

Açılışı İstanbul Milletvekili Yıldız SEFERİNOĞLU, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Arslan CANBABA , Belediye Başkanı Atila AYDINER, Belediye Başkan Yardımcısı Can Gökhan BALEKOĞLU, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail ACAR, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulaziz YENİYOL, Bayrampaşa İlçe Müftüsü Yılmaz KÜÇÜK ve Pusula Egitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş KABAOĞLU tarafindan yapıldı.

Ayrıca Bayrampasada faaliyet gösteren STK temsilcileri; İHH Bayrampaşa temsilciliği Başkanı Nida KIRÖMEROĞLU, Anadolu Gençlik Derneği  İlçe Başkanı Abdullah HOŞOĞLU, BAYGEM Koordinatörü Okan AYSU, İnsan Kaynakları Müdürü Ercan YÜRÜR, Zabıta Müdürü Dursun DEMİREL ve pusula derneği üyeleri  İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Mesut ONAT, Sosyal İşler Müdürü Yaşar URGAN, Hukuk İşleri Müdürü Hikmet DÜNDAR, Ruhsat Denetim Müdürü Mustafa ÇOLAK, Pusula Hanımlar Komisyonu Başkanı Fatma TUNÇ, Fikret TUNÇ, Mustafa AKSOY, Abdurrahman ARSLANBAŞ, Vatan Pusula Koordinatörü Esma ÖZTÜRK, velilerimiz, öğrencilerimiz yoğun bir katılım gösterdiler.

Sergi pazar gününe kadar bayrampaşa merkez cami yanında gezilebilir.

Sergi yanında hanımlar komisyonunca organize edilen gıda kermesi de 3 gün boyunca devam etmektedir.

Sergiye ait eserleri görmek için tıklayınız!