29 Mart 2024
Pusula Çocuk

Dönemi Bitirdik Elhamdülillah

Pusula Çocuk Kulübü haftasonu 2016-2017 eğitim dönemi 27 Mayıs 2017 Cuma günü sona erdi.

Bilindiği gibi pusula çocuk haftasonu 8 Ekim 2016 Cumartesi günü başlamıştı. Hafta sonu sabah temel İslami dersler (Kur’an-ı Kerim, Ahlak, İlmihal ve siyer), öğleden sonra  ise geziler, el becerileri ve mutfak, ebru dersi, öncü şahsiyetler panosu, çeşitli gün etkinlikleri, yarışmalar, fidan dikimi, uçurtma şenliği gibi dolu dolu 32 hafta geçirildi.

Yarıyıl tatilinde ise 5 gün süreyle öğrenilen konuların pekişmesi için etkinliklere devam edildi.

Son günde öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan katılım belgesi öğrencilerimize dağıtıldı.

Uzun soluklu bu süreçte gayretli hocalarımıza, idarecilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

İmanlı salih amel sahibi ve güzel ahlaklı nesiller yetiştirebilme duasıyla…