28 Mart 2024
GenelPusula Çocuk

Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Pusula Çocuk Kulübü yaz okulu 12 Haziran Pazartesi günü başlayıp, 21 Temmuz Cuma gününe kadar sürecektir. (6 hafta)

Okulların tatil olmasıyla birlikte yaz okulumuz başlıyor. Yaz ayının getirmiş olduğu rehaveti de dikkate alarak faaliyetlerimiz sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle daha keyifli ve eğlenceli bir hale getireceğiz inşaallah…

Programımız sabahtan öğleye kadar ” İslami Temel Bilgiler” (Kur’an’ı Kerim, İlmihal, Ahlak, Siyer) öğleden sonra “kültürel, sportif, sosyal etkinlikler, gezi ve yarışmalar” yapılacaktır. (Aqua park, Gezi, Ebru, El Becerileri ve mutfak, ilk yardım, vs)

Haftanın bir günü geziye gidilecek olup, gezide futbol, geleneksel oyunlar, yarışmalar, doğa yürüyüşleri vs yapılacaktır.

Bu sene yaz okulu  iki farklı mekanda kendi binalarında yapılacağından kontenjanlar sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için:

Pusula-1: Vatan Mahallesi Tel Sk. No.3 BAYRAMPAŞA/İSTANBUL Telefon 212 576 66 44

Pusula-2: Cevatpaşa Mahallesi Saraybosna Caddesi No:38 Şehit Hüseyin Uslucan Parkıiçi Tel: 212 617 98 33

Geçmiş senelere ait Yaz Okulu faaliyetlerini görmek için tıklayınız

YAZ OKULU-2017

KAYIT ŞARTLARI VE BİLGİLENDİRME

Kayıtlar 1 Haziran 2017 tarihinde başlayacaktır.
Kayıtlarımız kontenjanla sınırlıdır. Başvuru sırasına göre kayıt alınacaktır.
Yaz okulu 12 Haziran–21 Temmuz 2016 tarihleri arasında hafta içi yapılacaktır.
Kayıt sırasında nüfus cüzdanı fotokopisi istenilmektedir.
Kız ve erkekler için ayrı guruplar oluşturulmuştur.
Her sınıfın kapasitesi –sınıflara göre değişmekle beraber- en fazla 17 kişi ile sınırlıdır.
Guruplar 3–7. sınıfa geçen öğrencilerden oluşturulacaktır.
Yaz okulunda sabahtan öğleye kadar “İslami Temel Bilgiler” (Kur’an-ı Kerim, İlmihal ve Ahlak) öğleden sonra ise “kültürel sosyal, sportif etkinlikler ve geziolacaktır.
Dersler sabah 10.00’da başlayıp, 15.40’a kadar devam edecektir.Ayrıca isteyen öğrenciler veya kuran-ı kerim dersinde ve ezberinde geride kalan öğrenciler için sabah 9.00-10.00 ve 15.30-16.30 arası etüt yapılacaktır.
Ders ve yarışma kitapları fiyatlara dahildir.
Yaz okulunda yemek verilmeyecektir. Aileler çocukları için idarenin belirlemiş olduğu listeye göre beslenme çantası oluşturacaklardır.
Yeterli sayı sağlandığında servisimiz vardır. Servis ücreti veliye aittir. Kurumumuz veliler ile servis arasında sadece iletişimi sağlar.