19 Nisan 2024

Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği 2017-2018 Eğitim Dönemi kayıtları başladı.

Pusula Çocuk Kulübü olarak haftasonu Kuran-ı Kerim ve İlmihal, Ahlak, Siyer konuları içselleştirilerek eğlenceli bir şekilde veriliyor. Öğleden sonra geziler, ebru, el becerileri, mutfak, yarışmalar vb dersler verilmektedir.

Haftasonu Dersler 30 Eylül Cumartesi başlayacak olup, 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü sona erecektir.

Haftaiçi okul ders takviyeleri, değer aktarımı ve el becerileri dersleri yer almaktadır. Haftaiçi ders takviyeleri ise 2 Ekim Pazartesi günü başlayacaktır.

Gençlerimizle haftalık sohbetler, geziler, sportif ve kültürel faaliyetlerle desteklenerek bu sene de devam edecektir.

Ayrıca yetişkinlere dönük Kur’an-ı Kerim, çeşitli okumalar, seminerler bu yıl da devam edecektir.

Rabbimizden niyazımız hayırlı yeni bir döneme adım attığımız bu günlerde bizlerden yardımını esirgememesidir.