25 Nisan 2024

GENÇ PUSULA YENİ DÖNEME BAŞLADI

Derneğimiz Genç Pusula Kız ve erkek ortaokul ve lise gruplarımız derslere başladı. Bu sene yeni katılımlar ve farklı konularla haftalık ders programları yürütülmektedir. Sohbet/hasbihal formatında süren sohbetlerde temelde “Müslüman Kimliğin İnşaası” için çaba gösterilmektedir.

Liseli Kız gurubumuz Her hafta farklı bir başlıkta ve konuda sohbeti sürdürülecektir. İdeololeri, Öncü Şahsiyetleri, çeşitli kavramları ve Kitap tahlili yapacaklar. Bütün bu süreçler sosyal, kültürel  etkinlikler ve gezilerle desteklenmektedir.

Erkek gurubumuz ise “İnanç, Amel ve Adab” üst başlığında her hafta bir saatlik bir zaman diliminde sohbetlerine devam etmektedir. sohbet öncesi veya sonra sportif etkinliklerle süreç desteklenmektedir.

Rabbim gençlerimizi Müslüman Kimliğinin gereğini yerine getiren kullarından eylesin…

Program ayrıntısını görmek için tıklayınız!