29 Mart 2024
GenelOkulSeminer

Bu Dönemin Son Kudüs Semineri Yapıldı

Derneğimiz 2017-2018 Eğitim öğretim döneminde Kudüs Bilincini canlı tutmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Bunlardan birisi de GENÇLER KUDÜS’Ü VE SELAHADDİN EYYUBİ’Yİ TANIYOR! İsimli çalışma idi. Bu kapsamda Bayrampaşa’daki Lise öğrencilerine Selahaddin Eyyubi’nin hayatını anlatan Abdullah Yıldız tarafından kaleme alınmış “Minberin Sırrı Selahaddin Eyyubi” adlı kitap dağıtıldı. Daha sonra yazar Abdullah Yıldız liseli gençlerle Kudüs Bilinci üzerine seminerler verdi. Kitaplarını imzaladı.

Dönemin son konferansları Sabit Büyükbayrak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız imam Hatip Lisesinde verildi.

Ayrıca “İstanbul’dan Kudüs’e Bin Selam Fotoğraf Sergisi” de Liselerde sergilendi.

Rabbimizden duamız yapılan çalışmaları bereketlendirmesi, özgür Kudüs’te namaz kılmayı nasip etmesidir.