19 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Pusula Çocuk

Uçurtmamızı Kudüs’ün Özürlüğü İçin Uçurduk

Pusula Çocuk Kulübü öğrencileri dönem sonunu –her yıl olduğu gibi- uçurtma şenliği ile bitirdi.

Bu sene ki temamız “Uçurtmam Özgür KUDÜS İçin Uçuyor” oldu. Çocuklarımıza yıl içerisinde Kudüs Bilinci verilmesi ile ilgili çeşitli etkinlikler yapılmıştı.  Bu bilinci daha bir kalıcı kılmak adına uçurtma şenliği düzenledik. Çocuklarımız uçurtmalarına Filistin, Kudüs ve Mescidi Aksa ile ilgili fotoğraflar, resimler yapıştırıp, yazılar yazmışlar…

Öğrencilerimiz hocalarıyla birlikte uçurtmalarını gökyüzüne salıverdiler… Heyecan içinde geçen şenliğimizde ilk defa uçurtma uçuran öğrencilerimizin keyfi ve heyecanı görülmeye değerdi..

Uçurtma etkinliği dışında çuval, halat çekme, mendil kapmaca, koşma, istop, voleybol gibi çeşitli etkinlikler de yapıldı.

Uçurtmasını “en yükseğe uçurana” ve “en anlamlı mesajı” veren öğrencilerimize ödüllerimizi dağıttık.

Ayrıca katılım sertifikaları dağıtıldı. En az devamsızlık yapan, en çok ezber veren gibi kategorilerde hediyeler verildi. Öğretmenlerimiz kendi yaptıkları el emeği hediyeleri öğrencilerine dağıttılar.

Uçurtma Şenliğinde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli öğrencilerimize ve öğrencilerimizin keyifli, heyecanlı güzel bir gün geçirmesi için gayret gösteren tüm hocalarımıza, idarecilerimize ve hasseten Sultangazi Belediyesine teşekkür ederiz.

Özgür Kudüs’te namaz kılma duasıyla…

Uçurtma Şenliği ve piknik fotoğrafları için tıklayınız!

https://www.yenisafak.com/gundem/istanbuldan-kuduse-bin-selam-isimli-fotograf-sergisi-acildi-3311320

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.