28 Mart 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

YAZ OKULU NİHAYETE ERDİ…

20 Haziran Çarşamba günü büyük bir heyecanla başlayan Pusula Yaz Okulumuz bugün itibariyle sona erdi. (27 Temmuz 2018)

Yaz okulumuz da düzenlediğimiz programların, ahlaklı ve erdemli  bir nesil için gençlerimize ve çocuklarımıza  eğlenerek ve öğreterek  eğitim vermeyi  amaçlandı.

Sabah Kur’an-ı Kerimle başlayan dersler Temel İslami derslerle devam etti. Öğle arası ve namazdan sonra sanatsal, sosyal, kültürel, sportif etkinliklerle gün tamamlandı.

Bu sene öğleden sonra ki faaliyetlerimiz  ve derslerimiz arasında; ebru, aqua, ilk  yardım, ülkeler coğrafyası, kıssamı okuyorum, kıssamı çiziyorum, mandala, masa tenisi, langırt, el becerileri ve mutfak becerileri  dersleri vardı. Haftanın bir günü pikniğe gidildi, piknikte çeşitli geleneksel oyunlar, futbol vb etkinliklerle öğrenilen bilgiler pekiştirildi.

Yarışmalar ile de süreç desteklendi.

Son günde öğrencilerimizin yüzünde 6 haftalık süreci başarıyla bitirmenin sevinci, aynı zamanda öğretmen ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznü vardı.

yaz Okulu 2018 Kudüs Davasına dikkat çeken etkinlikler yer aldı. hatta bu seneki sertifikalarda Kudüs, Hanzala, Türkiye-Filistin bayrakları ile süslendi.

Yaz okulunun başarılı olması ve amacına ulaşabilmesi için  gayret gösteren idareci  ve öğretmenlerimize ve destek veren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Yaz Okulu 2018’e ait fotoğrafları görmek için tıklayınız!

2.Ders, Kulüp, Gezi, Yarışma ve Etkinlik, Fotoğraflar (yaz okulu 2018)

Yaz Okulu 2018 ait Haberler için

YAZ OKULU HAYIRLISI İLE BAŞLADI

KAPILARIMIZ ve PANOLARIMIZ ÖZGÜR KUDÜS TEMALARIYLA SÜSLENDİ

Elbecerisi Derslerinde Birbirinden Güzel Eserler

http://pusuladernegi.org/?p=16410

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.