25 Nisan 2024

Pusula Çocuk Haftasonu Kayıtlar Başladı

Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği 2018-2019 Eğitim Dönemi kayıtları başladı.

Pusula Çocuk Kulübü haftasonu etkinliklerinde; Kuran-ı Kerim ve İlmihal, Ahlak, Siyer konuları içselleştirilerek sevdirilerek bir şekilde veriliyor. Öğleden sonra geziler, ebru, el becerileri, mutfak, yarışmalar vb gibi dersler verilmektedir.

Haftasonu dersler 29 Eylül Cumartesi günü başlayacak olup, 25 Mayıs 2018 Cumartesi günü sona erecektir.

Haftaiçi okul ders takviyeleri, değer aktarımı ve el becerileri dersleri yer alacaktır. Haftaiçi ders takviyeleri ise 1 Ekim Pazartesi günü başlayacaktır.

Gençlerimizle haftalık sohbetler, geziler, sportif ve kültürel faaliyetlerle desteklenerek bu sene de devam edecektir.

Ayrıca yetişkinlere dönük Kur’an-ı Kerim, çeşitli okumalar, seminerler bu yıl da devam edecektir.

Rabbimizden niyazımız hayırlı yeni bir döneme adım attığımız bu günlerde bizlerden yardımını esirgememesidir.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Senesinin Hayırlara Vesile Olması Duasıyla