16 Nisan 2024

İFTAR BEREKETİ

Pusula Derneği olarak Ramazan ayında farklı günlerde iftar programı düzenledik.

pusula ailesi, yetimler ve Suriyeli muhacirlerle iftar açtık.

“Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği” ile birlikte çok bereketli ve hayırlı bir iftar çalışmasına ev sahipliği yaptık.

Bayrampaşa’da ikamet eden Suriyeli ailelerle iftarımızı açtık. 150 kişilik misafirimizi ağırladık.

Aileler otobüs ile belli noktalardan toplanılarak iftar mahalline getirildi. Her yaştan çocuğu, genci ve yaşlısıyla iftar sofrasını paylaşmanın ve bir nebze de olsa Ensar olmanın mutluluğunu yaşadık… İftara yoğun katılım oldu.

Suriyeli kardeşlerimizle yaptığımız iftar sonrası gençler çocuklar için Umut Derneğinden Suriyeli Üniversiteli gençler program ve yarışmalar düzenlediler ödüller verdiler. Gençlerimize teşekkür ediyoruz…

Organizasyonda emeği geçen ve teşrifleriyle bizleri onurlandıran kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Suriye’deki mücadelenin zaferle sonuçlanmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Ayrıca Genç Pusula Orta ve Lise öğrencilerine yönelik -kız ve erkek öğrenciler ayrı günlerde- iftar programı düzenlenmiştir.

Tüm iftar programları gönüllülerimizce karşılanmıştır.