28 Mart 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

YAZ OKULUNA BİSMİLLAH

Yaz Okulumuz  19 Haziran Çarşamba günü büyük bir heyecanla başladı.  Okulların kapanmasıyla  yaz okulumuz da düzenlediğimiz programların, ahlaklı ve erdemli  bir nesil için gençlerimize ve çocuklarımıza  eğlenerek ve öğreterek  eğitim vermeyi  amaçlıyoruz.

Yaz okulumuz 19 Haziran-26 Temmuz tarihleri arasında 6 hafta olarak yapılacaktır. Dersler iki şubemizin de kendi mekânında yapılacaktır. Sabah Kur’an-ı Kerimle başlayan dersler Temel İslami derslerle devam etmektedir. Öğle arası ve namazdan sonra sanatsal, sosyal, kültürel, sportif etkinliklerle günü tamamlıyoruz. Bu sene öğleden sonra ki faaliyetlerimiz  ve derslerimiz arasında; ebru, aqua Park, ilk  yardım, ülkeler coğrafyası, kıssamı okuyorum, kıssamı çiziyorum, mandala, masa tenisi, langırt, el becerileri ve mutfak becerileri  dersleri yapılmaktadır. Haftanın bir günü pikniğe gidilmekte olup; piknikte çeşitli geleneksel oyunlar, futbol vb etkinliklerle öğrenilen bilgiler pekiştirilmektedir.

İlk hafta sınıf kapıları öğrenciler eliyle süslendi ve her sınıfa bir isim verildi.

Çocuklarımız teneffüslerde mangala, para maçı vb oyunlar oynayarak zamanı değerlendiriyorlar.

Yaz okulunun başarılı olması ve amacına ulaşabilmesi için  idareci  ve öğretmenlerimizin çalışmalarına velilerimizden destek bekliyoruz. Yaz okulu bitene kadar aynı heyecan ve çabamızı sürdürerek  yaz okulunun hayırlara vesile olmasını  Rabbimizden diliyoruz.

Yaz Okuluna ait fotoğrafları görmek için tıklayınız!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.