29 Mart 2024

11.YILDA PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİK

Pusula ailesi olarak uzun süren bir ayrılığın ardından piknikte bir araya geldik. 8 Eylül 2011 de kurulan derneğimiz 10 yılı geride bıraktı.

Pandemi sebebiyle uzun süredir bir araya gelemeyen dostlarımızla Esenler Belediyesine ait 15 Temmuz Millet Bahçesinde sabah kahvaltısında buluştuk. Ailecek katılım sağlanan pikniğimiz sabah kahvaltısı ile başladı. Kahvaltıdan sonrası kısa bir tanışma faslı yapıldı. Sonrasında
öğlen namazına kadar serbest bir şekilde hasbihaller, sportif etkinlikler, yürüyüş ve çocuklar için yarışmalar yapıldı. Yarışma sonucu çocuklarıma hediyeler dağıtıldı. Öğlen namazını müteakiben program sona erdi.

Katılım sağlayan tüm ailelere, öğretmenlerimize, gençlerimize, çocuklarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca Esenler Belediyesine 15 Temmuz Millet Bahçesi gibi nadide bir alanı halkımızın hizmetine sunduğu için de teşekkür ederiz.

Bu vesile ile yeni dönemde pandemi şartları çerçevesinde çalışmalar