29 Mart 2024
Pusula Çocuk

YENİ DÖNEM KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği 2021-2022 Eğitim Dönemi kayıtları başladı.

Pusula Çocuk Kulübü haftasonu etkinliklerinde; öğleden önce Kuran-ı Kerim ve İlmihal, Ahlak, Siyer konuları içselleştirilerek sevdirilerek bir şekilde veriliyor. Öğleden sonra geziler, ebru, el becerileri, mutfak, yarışmalar vb gibi dersler ile bir gün sona eriyor.

Yeni dönem pusula çocuk haftasonu dersler 25 Eylül Cumartesi günü başlayacak olup, 21 Mayıs 2021 Cumartesi günü sona erecektir.

Gençlerimizle haftalık sohbetler, geziler, sportif ve kültürel faaliyetlerle desteklenerek bu sene de devam edecektir.

Ayrıca yetişkinlere dönük Kur’an-ı Kerim, çeşitli okumalar, seminerler bu yıl da devam edecektir.

Rabbimizden niyazımız hayırlı yeni bir döneme adım attığımız bu günlerde bizlerden yardımını esirgememesidir. Bir an önce pandemi şartlarından kurtularak rahat bir nefes almamızdır.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Senesinin Hayırlara Vesile Olması Duasıyla

2020-2021 Senesine ait fotoğrafları görmek için tıklayınız!