29 Mart 2024
Pusula Çocuk

PUSULA ÇOCUK VATAN DA BAŞLADI

Pandemi şartları sebebiyle 2 yıla yakın ara verilen Vatan Mahallesinde Pusula Çocuk Kulübü yeniden hafta içi ve haftasonu etkinlikleri başladı. Daha önce 25 Eylül’de Cevatpaşa’daki faaliyetlerimiz başlamıştı. Vatan Mahallesinde Pusula çocuk kulübü 2021-2022 eğitim donemi haftasonu faaliyetlerine 17 Aralık 2021 cumartesi günü itibariyle  başladı. Pusula çocuk kulübünde öğleden önce temel İslami dersler (Kur’an-ı Kerim, Ahlak, İlmihal ve siyer) öğleden sonra ise geziler, el becerileri ve mutfak, ebru dersleri gibi atölyeler bulunmaktadır. Yeni dönemin öğrencilerimiz, aileleri, öğretmen ve idarecilerimiz için hayırlara vesile olmasını ve pandemi şartlarından biran önce insanlığın kurtulmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.