25 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

Bayrampaşa IHH açıldı

İHH Bayrampaşa Temsilcisi Nida kardeşimiz açılış konuşması yaparken

İHH’nın Bayrampaşa temsilciliği Cuma namazını müteakip açıldı.

1992 senesinde kurulan ve o günden bugüne nerede mazlum varsa dünyanın dört bir yanında, orada İHH’yı (İnsani Yardım Vakfını) gördük. Bir çok alanda çalışma yapan İHH’nın Bayrampaşamızda temsilcilik açması hem IHH çalışmaları açısından hem de her yaştan birçok insanımıza ulaşmamızda katkı sağlayacaktır.

Bizler de pusula ailesi olarak İHH temsilciliğinin açılışında kardeşlerimizin yanında yer aldık. Geleceğe dair ümitlerimiz daha bir tazelendi.

Açılışa başta Bayrampaşa Kaymakamı, Belediye Başkanımız ve İHH başkanı Bülent YILDIRIM’ın yanında resmi protokol, eğitimciler, STK temsilcileri ve bir çok davetli katıldı.

İHH Bayrampaşa bir çok güzel hizmete kapı aralayacaktır inşaallah. Bizlerde pusula ailesi olarak her daim kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha yineliyoruz.

İHH Bayrampaşa Temsilciliği

Yenidoğan Mah. Abdi İpekçi Cad No: 67/2 Bayrampaşa

Tel: 212 970 09 27

Ümmetin birliğini her türlü birliktelikten üste tutan, mü’minlerin birbirlerini gerçekten Allah için sevdikleri, zalim kim kim olursa olsun zalime karşı ve mazlum kim olursa olsun mazlumdan yana olan, sadece Allah’a kul olan kardeşlerimize selam olsun.

pusula ailesi olarak açılışa katıldık
İHH genel başkanı bülent yıldırım konuşurken

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.