03 Mayıs 2024
Genç PusulaGenel

Yarıyıl etkinlikleri Edirne Gezisi ile sona erdi

genç pusula edirne gezisi

Derneğimiz bu sene ilk kez yarıyıl tatilinde bir dizi etkinlik düzenledi. İlk hafta pusula çocuk kulübü öğrencileri elif-ba, Kuran-ı Kerîm ve tecvid takviyesi, erdemli davranışların konu edildiği çizgi film, masa tenisi, satranç, dart turnuvası ve pratik hayat dersleri adı altında pasta yapımı, keçeden cüzdan, meyve salatası uygulamalı gösterildi.

Genç pusuya talebeleri ise; Kuran-ı Kerîm ile güne başladı. Kitap okumada  Hz. Hatice annemizin biyografisi kitabı okundu. Namaz konusu ayet ve hadisler eşliğinde genişçe işlendi, üzerinde konuşuldu drama yapıldı. Kişi sevdiği ile beraberdir hadisi, tesettür ve ergenlik dönemi üzerinde karşılıklı müzakere edildi.

Pusula çocuk ve genç pusula öğrencileri kız ve erkek öğrenciler ayrı günlerde Hidayet Türkoğlu spor kompleksinde bulunan Aquapark’a götürüldü.

Son olarak 6 Şubat Cuma günü genç pusula öğrenci ve öğretmenleri Edirne ye günü birlik tarih be kültür gezisi yapıldı. Emeği geçen tüm idareci ve muallimelerimize teşekkür ederiz.

Edirne gezisine ait fotoğrafları görmek için tıklayınız.

Yarıyıl pusula çocuk ve genç pusula programları için tıklayınız