02 Mayıs 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

Pusula Cevatpaşa Şubesi Dualarla Açıldı

cevatpaşa pusula bilgi merkezi dualarla açıldı

Merkezi Vatan mahallesinde olan pusula eğitim kültür sanat ve yardımlaşma derneğimiz cevatpaşa mahallesinde bayrampaşa belediyesi öncülüğünde 27 şubat cuma günü 2.şubesini açtı.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından dizayn edilen bilgi merkezimiz parkın içerisinde iki katlı binası ve bahçesiyle birlikte açılışı yapıldı. Açılışı Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner, bayrampaşa Kaymakamı sayın Hasan Gözen, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı sayın Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü sayın Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Emniyet Müdürü sayın Aytekin Uyar, Bayrampaşa Müftüsü sayın İzzet Şener, AK Parti Bayrampaşa eski İlçe Başkanı sayın Cemil Yıldız, ve dernek başkanımız sayın Savaş Kabaoğlu yaptı.

Programda dernek başkanımız pusula derneğinin kuruluş amacı ve yaptığı faaliyetlerden bahsederek asır suresi ekseninde imanlı salih amel sahibi ahlaklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmanın temel hedefimiz olduğunu vurguladı.

belediye başkanı ve kaymakamın konuşmasından sonra derneğimiz tarafından Kırk Hadis çalışması takdim edildi.

inşaallah gelecek hafta başlangıcını Hürriyet İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştireceğimiz “KIRK OKUL KIRK HADİS KIRK ÇİZGİ” projesinin tanıtım ve açılışını Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve AK Parti İlçe başkanımız yaptılar. Kendilerine kırk hadis tabloları takdim edildi.

Kurdelanın kesilmesinden sonra topluca bina gezildi.

Bizler Pusula ailesi olarak mekanı tahsis eden belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz.

Rabbimizden hayırlı hizmetler üretmeyi nasip etmesini niyaz ediyoruz.

Asra andolsun ki insan hüsrandadır. Ancak iman eden salih amel işleyen ve birbirlerine hakkı ve sabrı tavsiye edenler hariç. (asr suresi)

Açılışla ilgi fotoğrafları görmek için tıklayınız!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.