28 Nisan 2024

AİLE BİLİNÇ SEMİNERLERİ BAŞLIYOR….

Pusula Derneği’nde, Kültür-Eğitim etkinlikleri kapsamında; anne, aile, çocuk,  toplum ve iletişim gibi konular ekseninde,aileleri bilinçlendirmeye yönelik, farklı konukların katılımıyla, Mart ayından, Mayıs’a kadar devam edecek AİLE BİLİNÇ SEMİNERLERİ’  başlıyor.

Pusula Vatan da gerçekleştirilecek seminerler, on beş günde bir öğleden sonra düzenlenecek. Her defasında farklı bir konu ve alanında uzman konuşmacı ile organize edilen seminerlere tüm Bayrampaşalı hanımları davet ediyoruz. “Hayatın her alanında bizleri onurlandıran, sabırla merhametle kutsal annelik görevini omuzlayan,  sevgisini ve emeğini şefkatini bizden esirgemeyen annelerimize ne kadar destek olsak azdır” diyor ve bu çalışmamızı onlara ithaf ediyoruz. Eğitimli, erdemli, başarılı ve İslam Ahlakı ile ahlaklanmış nesillerin yetişmesinde, geleceğin sağlıklı inşaasında, ailelere çözüm önerileri sunmayı  hedeflediğimiz  çalışmamızın hayırlara vesile olmasını dileriz.

5 Mart 2015 Perşembe      saat:14.00 Nuray YILDIZ/Eğitimci Çocuklarda iş Uğraşı Yoluyla Eğitim
20 Mart 2015 Cuma           saat:15.00 Esin TÜCCAR/Eğitimci-Sosyolog Çocukları Anlamak Sağlıklı İletişim Kurmak
10 Nisan 2015 Cuma        Saat:14.00 Sabiha Ateş Alpat /Eğitimci-Yazar Mümine Kadının Anne Olarak Vazifeleri
16 Nisan 2015 Perşembe Saat:14.00 Zeynep KAN/Eğitimci Motivasyon ve Farkındalık