07 Mayıs 2024

Konferans büyük bir coşkuyla gerçekleşti

Talha Hakan Alp hocamız konuşmasını yaparken

Derneğimiz tarafından düzenlenen “BİR MODEL OLARAK Hz. MUHAMMED (SAV)” konulu konferans buyuk bir katılımla gerçekleşti. Program Kur’an-ı Kerimden Fetih suresi 29.ayetin okunmasıyla başladı. Derneğimizin tanıtım filminin gösterilmesinden sonra günün konuşmasını yapmak üzere araştırmacı yazar Talha Hakan Alp hocamız kürsüye geldi. Konuşmasında Hz. Muhammed’in davetini/örnekliğini üç önemli başlıkta topladı. Tevhid, Ahlak ve Adalet…

Konuşmadan sonra genç pusula erkekler veda hutbesinden pasajlar okudular.

Pusula çocuk kulübü erkek öğrencileri “benim peygamberim” başlığı altında Peygamberimizin davranışlarından örnekler verdiler. Hep birlikte ellerindeki “ÖRNEĞİM PEYGAMBERIM” yazan pankartları kaldırarak günün mesajını verdiler.

Program genç pusula kız öğrencilerimizin Peygamberimizin hayatını oritoryal bir şekilde sunumu bü yük beğeni topladı.

Bir öğrencimizin şiiri ile devam eden program kızlarımızdan oluşan pusula çocuk korosunun birbirinden güzel ezgileri geceye  bambaşka renk kattı.

Program Mustafa Duran kardeşimizin duasıyla sona erdi.

Programla ilgili fotoğrafları görmek için tıklayınız!..

Programa ait videoyu seyretmek için tıklayınız!..

One thought on “Konferans büyük bir coşkuyla gerçekleşti

• TANER AVCI