30 Nisan 2024
GenelSeminer

Aile Bilinç Seminerleri Sona Erdi

2015 bahar dönemi “Aile Bilinç Seminerlerinin” sonuncusu yazar Mine İzgi‘nin “Gençlere Ulaşmanın Yolları” konulu seminerle sona erdi.

Pusula Derneği olarak eğitimi bir bütün olarak düşünüp, sadece çocuk ve gençlerimize değil, onları yetiştiren annelerimize de yönelik faaliyetler sürdürmekteyiz.

İslam Ahlakı ile ahlaklanmış nesillerin yetişmesinde, geleceğin sağlıklı inşaasında, ailelere çözüm önerileri sunmayı  hedefleyen seminerlerimizde aşağıdaki konularda işlenmiştir. Semineri veren eğitimcilerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. İnşaallah hayırlara vesile olmuştur.

Çocuklarda iş Uğraşı Yoluyla Eğitim, Nuray YILDIZ/Eğitimci

Çocukları Anlamak Sağlıklı İletişim Kurmak, Esin TÜCCAR/Eğitimci-Sosyolog

Mümine Kadının Anne Olarak Vazifeleri, Sabiha Ateş Alpat /Eğitimci-Yazar

Motivasyon ve Farkındalık, Zeynep KAN/Eğitimci

Aile içi İletişim, Songül DEMİRCİ/Eğitimci

Gençlere Ulaşmanın Yolları, Mine İZGİ/Yazar Eğitimci-Yazar

One thought on “Aile Bilinç Seminerleri Sona Erdi

• ümmühan kabaoğlu

öncelikle kolaygelsin.
    semineri veren araştırmacı-eğitimci-yazarlarımızın konularını çok merakla takip ediyoruz. ancak sizden ricam akademik çalışmalarına dair olabilir. biraz bilgi sahibi olabileceğimiz isimlerinde bir link olsa daha güzel olur diye düşünüyorum.
    teşekkürler.