26 Nisan 2024

Yaz Okulu Kayıtlarımız Başladı

yaz okulu kayıtları başladı

Pusula Çocuk Kulübü ve Genç Pusula yaz okulu 15 Haziran Pazartesi günü başlayıp, 10 Temmuz Cuma gününe kadar sürecektir.

Okulların tatil olmasıyla birlikte, yaz okulumuzla senenin yorgunluğunu üzerimizden atarak, yaz ayının getirmiş olduğu rehaveti de yapacağımız sosyal ve kültürel etkinliklerle daha keyifli ve eğlenceli bir hale getireceğiz inşaallah.. Yine dopdolu bir yaz okulu programı ile eğleneceğiz hem de eğlenirken öğreneceğiz.

Programımızın içinde sabahtan öğleye kadar ” İslami Temel Bilgiler” (Kur’an’ı Kerim, İlmihal, Ahlak, Siyer) öğleden sonra “kültürel, sportif, sosyal etkinlikler, gezi ve yarışmalar” yapılacaktır.

Bu sene pusula Cevatpaşa Bilgi Merkezinde de yaz okulu düzenlenecektir.

Kayıt ve bilgi için:

Pusula-1: Vatan Mahallesi Tel Sk. No.3 BAYRAMPAŞA/İSTANBUL Telefon 212 576 66 44

Pusula-2: Cevatpaşa Mahallesi Saraybosna Caddesi No:38 Şehit Hüseyin Uslucan Parkıiçi

Tel: 212 617 98 32-33

Geçmiş senelere Yaz Okulu sayfalarını görmek için tıklayınız

KAYIT ŞARTLARI VE BİLGİLENDİRME

1 Kayıtlar 1 Haziran 2015 tarihinde başlayacaktır.
 2 Yaz okulu 15 Haziran–10 Temmuz 2015 tarihleri arasında hafta içi yapılacaktır.Vatan Pusula Hürriyet İmam Hatip OrtaokulundaCevatpaşa Pusula ise kendi binasında eğitim verecektir.
 3 Kayıt sırasında nüfus cüzdanı ve karne fotokopisi istenilmektedir.
 4 Kız ve erkekler için ayrı guruplar oluşturulmuştur.
 5 Her sınıfın kapasitesi en fazla 17 kişi ile sınırlıdır.
 6 Guruplar 3–8. sınıfa geçen öğrencilerden oluşturulacaktır.Not: Cevatpaşa pusulada kayıtlar sınırlı olup; başvuru sırasına göre kayıt alınacaktır. Toplam 4 sınıf açılacak olup; 3-6. Sınıfa geçenler alınacaktır.
 7 Yaz okulunda sabahtan öğleye kadar “İslami Temel Bilgiler” (Kur’an-ı Kerim, İlmihal ve Ahlak) öğleden sonra ise “kültürel sosyal, sportif etkinlikler ve gezi olacaktır.
 8 Dersler sabah 10.00’da başlayıp, 16.30’a kadar devam edecektir.
Ayrıca isteyen öğrenciler veya geride kalan öğrenciler için sabah 9.00-10.00 arası etüt yapılacaktır.
 9 Ders kitapları fiyatlara dahildir.
 10 Yaz okulunda öğrenci başına oruç tutamayanlar için yemekli 350-TL, oruç tutanlar için yemeksiz 240-TL kayıt sırasında alınır.
 11 Yeterli sayı sağlandığında servisimiz vardır. Servis ücreti veliye aittir. Kurumumuz veliler ile servis arasında sadece iletişimi sağlar.