03 Mayıs 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
GenelSeminer

Siyer Okumaları Başladı

2015 Mart ayında faaliyete başlayan Pusula Cevatpaşa Bilgi Merkezinde okulların açılmasıyla beraber yetişkinlere dönük seminerler başladı.

İlk olarak Hanımlara yönelik olarak uzun soluklu İslam Tarih Okumaları-Peygamberimizin Hayatı 15 Ekim 2015 Perşembe günü saat:14.00’da yoğun bir katılımla başladı. Seminerler her hafta Perşembe gün aynı saatte yapılacak olup, sene sonuna kadar devam edecektir.

Seminerler, konusunda yetkin Son Elçi Hz. Muhammed (sav)kitabının yazarı Günay Bayburtlu Kesler Hanımefendi tarafından verilmektedir.

Ahzab suresi 21. ayette belirtildiği üzere Allah Resulünde Allah’ı ve ahiret gününü umanlar ve Allah’ı çokça zikredenler için güzel bir örnek vardır.  Günümüz Müslümanları olarak Peygamberimizi, dönemini mücadelesini, örnekliğini anlamak ve hayata aktarmaya ne kadar da muhtacız.  Seminerlerin hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

SİYER OKUMALARI
Konuşmacı    : Yazar Günay Bayburtlu KESLER

Gün                : Her Perşembe       Saat                : 14.00

Yer                 : Pusula Cevatpaşa Bilgi Merkezi Cevatpaşa Mah Saraybosna Cad No:38 (Şehit Hüseyin                           Usluca Parkı içi) Bayrampaşa/İSTANBUL Tel: 617 98 32 ve 33

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.