11 Mayıs 2024

Hanımlar tarafından Kermes düzenlendi

Pusula Hanımlar Komisyonunca düzenlenen gıda ve elişi kermesi, Pusula Cevatpaşa Bilgi Merkezinde bugün (7 ocak 2016 Perşembe) açıldı. Kermeste hanımlar tarafından hazırlanan el emeği göznuru birbirinden lezzetli yiyecekler ve çeşitli elişi eşyalar satışa sunuldu. Saat 12.00 de öğlen vakti başlayan kermes 14.00’e kadar sürdü. Sonrasında her perşembe Yazar Günay Bayburtlu Kesler tarafından sunulan fıkıh okumaları yapıldı. Bu tür etkinliklerin en temel amacı, hanımlar arasında birlik beraberliği pekiştirmesi, kaynaşmayı ve tanışmayı sağlamasıdır.

Kermes cuma günü de Vatan Mahallesinde bulunan Pusula Derneği  Merkezinde açılacaktır.

Emeği geçen bütün kardeşlerimize ve hassaten hanım kardeşlerimize teşekkür ederiz.