25 Nisan 2024
Genelözel program

Asr-ı Saadette ve Günümüzde Çocuklar Konferansı Yapılacak

Pusula derneği 26 mart cumartesi saat 19:30 da “Asr-ı Saadette ve Günümüzde Çocuklar” konulu konferans düzenlenecek. Programa konuşmacı olarak Dr Şerafeddin Kalay hocamız katılacaktır. Konferans sonrası pusula çocuk erkek öğrencileri ümmete öncülük etmiş farklı coğrafyalardan alim, ilim insanı, lider gibi öncü şahsiyetlerden özlü sözlerini okumak üzere sahneye alacak olup, sonrasında pusula çocuk kulübü kız öğrencileri tarafından oluşturulan koro “Güller Açmasa da”, “Adı İçin Yaşamak ve “Birlik Duası” ezgilerini seslendirmek üzere sahne alacaktır. Program sonunda hocamız kitaplarını imzalayacaktır.

Yer: Yücel Çakmaklı Kültür Salonu (Kaymakamlık altı)

Not: Program öncesi saat 18.00’de hanımlar komisyonunca organize edilen kermes düzenlenecektir.