05 Mayıs 2024
GenelSergi

Şehit Furkan Doğan’a Yoğun İlgi

Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneğimiz tarafından Mavi Marmara olayı ve o olayda şehit olan genç Furkan Doğan’ı konu eden “Mavi Marmara’nın Genç Şahidi: Furkan Doğan Sergisi“ Perşembe-Pazar günleri arasında açık kaldı.

Bayrampaşa Merkez Camii önündeki sergi her yaştan yüzlerce kişi tarafından gezildi. Sergiyi gezenlerden bir kısmının olaydan dahi haberi olmadığını gördük. Bu tür sergi, konferans vb faaliyetlerin devamlılık arzetmesinin hafızımızı diri tutmak ve yeni nesillere aktarmak için önemlidir.

Başta Kudüs,Gazze ve Filistin davasını mavi marmara şehitlerimizi bir nebze olsun gündeme taşıyabildi isek Rabbimize hamd olsun.

Serginin açılmasında fotoblokları göndererek yardımcı olan Kayseri İlim Yayma Cemiyetine teşekkür ediyoruz.

Sergi ile ilgili fotoğrafları görmek için tıklayınız!