03 Mayıs 2024

Uçurtma Şenliği ile Kapanışı Yaptık

Derneğimiz 2015-2016 eğitim dönemini uçurma şenliği ile sonlandırdı.

Pusula Çocuk Kulübü öğrencileri ve Genç Pusula öğrencilerimizle birlikte Sultangazi Mimar Sinan Kent Ormanı’nda piknik ve uçurtma şenliğinde buluştuk.

Pikniğimiz de öğrencilerimiz hocalarıyla birlikte uçurtmalarını gökyüzüne salıverdiler.. Heyecan içinde geçen şenliğimizde ilk defa uçurtma uçuran öğrencilerimizin keyfi ve heyecanı görülmeye değerdi..

Pikniğimiz de çuval , halat çekme, mendil kapmaca, koşma, istop, voleybol gibi çeşitli etkinliklerle eğlenceli bir vakit geçirdik. Uçurtmasını en yükseğe uçurana ödüllerimizi dağıttık. Öğretmenlerimiz kendi yaptıkları el emeği hediyeleri öğrencilerine dağıttılar.

Ödülü,  Enes Muhammed Aksoy ve Şimal Öztürk isimli öğrencilerimiz kazandı.

Pikniğimiz de bizleri yalnız bırakmayan kıymetli öğrencilerimize ve öğrencilerimizin keyifli, heyecanlı güzel bir gün geçirmesi için gayret gösteren tüm hocalarımıza, idarecilerimize ve hasseten Sultangazi Belediyesine teşekkür ederiz.

Uçurtma Şenliği ve piknik fotoğrafları için tıklayınız!