29 Nisan 2024

PUSULA AİLESİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Derneğimiz Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminde pusula ailesi ile iftarda bir araya geldi. İftar Pusula Cevatpaşa Bilgi Merkezinde gerçekleşti. İftar sonrası selamlama konuşması yapan dernek başkanımız Savaş Kabaoğlu katılımcılara davete icabetlerinden dolayı ve ayrıca hanım kardeşlerimize de evde yapılarak iftarda ikram edilen yemeklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Akşam namazı sonrası bahçede hafif serin hava da beyler olarak hasbihal edilirken bir taraftan da çaylarımızı yudumladık.

İftar programında emeği geçen başta hanım kardeşlerimize ve davetimize icabet eden pusula ailesinin güzel insanlarına teşekkür diyoruz.

Gelemeyen veya bir şekilde ulaşamadığımız kardeşlerimizle de bir başka iftarda buluşmak üzere Rabbimize Hamd ediyoruz.