28 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
GenelPusula Çocuk

“Sevmek Örnek Almaktır” Hadis Yarışmasına Büyük İlgi

sevmek örnek almaktır hadis yarışması

Pusula Çocuk Kulubü Yaz Okulu öğrencileri “Sevmek Örnek Almaktır” Hadis Yarışmasına büyük ilgi gösterdiler.

14 Haziran da Hasan Aycın tarafından hazırlanan “Kırk Hadis Kırk Çizgi” kitabı öğrencilerimize dağıtılmıştı.

21 Haziran günü (bugün) yarışma yapıldı. Öğrencilerimizin hadisleri ezberlemek için gösterdikleri gayret ve yarışma heyecanı görülmeğe değerdi.

İlk olarak sabah gurubu kız öğrencilerimiz yarıştılar. Yarışmaya 5 gurup katıldı. (Peygamberin Umudu, Asr-ı Saadet, Dinimi Öğreniyorum, Ahlakın Özü, Kırmızı Güller Gurubu) . Peygamberin Umudu, Ahlakın Özü, Kırmızı Güller gurupları göz doldurdu. “Peygamberin Umudu” gurubu birinci oldu.

ikinci olarak sabah gurubu erkek öğrencilerimiz yarıştı.  Yarışmaya 6 gurup olarak katıldılar. (Mazharlar, Musablar, Ensar, Muhacir, Kerbela, Çağrı Gurubu). Ensar, Muhacir, Kerbela ve Çağrı gurupları göz doldurdu. “Ensarlar, Kerbala, Çağrı” gurupları birinci oldular.

Üçüncü olarak öğleden sonra gurubu kız öğrencilerimiz yarıştı. Yarışmaya 4 gurup olarak katıldılar.  (Yıldız, Kelebek, Çalışkanlar, Zeka Küpü Gurubu). Kelebek ve Yıldız gurupları göz doldurdu. “Çalışkanlar” gurubu birinci oldu.

Dördüncü olarak da öğleden sonra gurubu erkek öğrencilerimiz yarıştı. Yarışmaya 4 gurup katıldılar. (Allah’ın Arslanları, Allah’ın Kulları, Allah’ın Kılıçları, Yiğitler Gurubu). Yiğitler gurubu ve Allah’ın Aslanları gurupları göz doldurdu. “Yiğitler” gurubu birinci oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Yarışma Fotoğraflarını görmek için tıklayınız…

Yarışma fotoğraflarını görmek için tıklayın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.