29 Mart 2024
Pusula Çocuk

Pusula Haftasonu Kayıtları Devam Ediyor…

Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği 2019-2020 Eğitim Dönemi kayıtları başladı.

Pusula Çocuk Kulübü haftasonu etkinliklerinde; Kuran-ı Kerim ve İlmihal, Ahlak, Siyer konuları içselleştirilerek sevdirilerek bir şekilde veriliyor. Öğleden sonra geziler, ebru, el becerileri, mutfak, yarışmalar vb gibi dersler yer almaktadır.

Yeni dönem pusula çocuk haftasonu dersler 5 Ekim Cumartesi günü başlayacak olup, 23 Mayıs 2019 Cumartesi günü sona erecektir.

Gençlerimizle haftalık sohbetler, geziler, sportif ve kültürel faaliyetlerle desteklenerek bu sene de devam edecektir.

Ayrıca yetişkinlere dönük Kur’an-ı Kerim, çeşitli okumalar, seminerler bu yıl da devam edecektir.

Rabbimizden niyazımız hayırlı yeni bir döneme adım attığımız bu günlerde bizlerden yardımını esirgememesidir.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Senesinin Hayırlara Vesile Olması Duasıyla

Geçen Seneye ait fotoğrafları görmek için tıklayınız!