19 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

İNSANLIK MERHAMETE MUHTAÇ…

Derneğimiz tarafından her yıl farklı tema belirlenerek yapılan programımız bu sene yeni korona dolayısıyla sahne alamadı. Ancak program için hazırlık yapılmıştı. Öğrencilerimiz evlerinden programa katıldılar. Çok da güzel bir sunum oldu.

Bu yıl ki temamız MERHAMET üst başlığı oldu. Yıl boyunca yapılan tüm etkinliklerde konu farklı şekillerde işlendi.

Merhamet Özel Programı “İnsanı Yaşat ki İnsanlık Yaşasın!” Kuran-ı Kerimden Hucurat Suresi 10-13. ayetler ve mealinin okunması ile başladı. Pusula Çocuk Kulübünün sene içerisindeki etkinliklerinin yer aldığı tanıtım filmi sonrasında dernek başkanımız Doğan Yılmaz selamlama konuşması yaptı. Merhamet konulu sinevizyonun ardından Pusula Çocuk Kulübü öğrencisi Muhammed Asaf Özdemir “İçimizdeki Sesleniş” isimli şiiri okudu.

Berceste Gülleri “Vicdan Muhasebesi” isimli şiiri, Pusula Çocuk korosu Bahar Çiçekleri ise “Bir Avuçtuk Biz”, “Merhametli Ol” ve “Gülberenk” isimli 3 ayrı ezgi seslendirdiler.

Allah’ın Arslanları Pusula Çocuk Kulübü öğrencileri merhamet temalı ayet, hadis ve hikmetli sözleri okudular.

Program, Genç Öncülerin seslendirdiği “Her dilde Merhamet”  ve Dua ile sona erdi.

İmanlı, Salih amel sahibi gençlerimizin yetişmesine emeği geçen tüm idareci, muallim, muallimelerimize teşekkür ediyoruz.

Ayrıca farklı çekimleri bir araya getirerek güzel bir program ortaya çıkmasına vesile olan Özkan kardeşimize de hasseten teşekkür ederiz.

Yüz yüze programlarda buluşmak duasıyla…

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.