24 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİK…

Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner’i makamında ziyaret ettiler. Cevatpaşa Bilgi Merkezindeki başta öğrencilerimize dönük yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Bilindiği gibi Derneğimiz 2015 yılından beri belediyemizin tahsis ettiği Cevatpaşa Bilgi Merkezinde eğitim hizmetlerine devam ediyor. Pusula çocuk kulübünde hafta içi okul dersleri ile uyumlu takviye atölye çalışmaları, haftasonu ise gün boyu süren etkinliklerde, öğleden önce temel İslami dersler (Kur’an-ı Kerim, Ahlak, İlmihal ve Siyer) öğleden sonra ise geziler, el becerileri, mutfak ebru atölyelerinde çocuklarımız öğrenme sürecini eğlenceli bir şekilde devam ettiriyor.

Cevatpaşa Bilgi Merkezi Kütüphanesi her yaş gurubuna hizmet vermekte olup, ödünç kitap alınabilmektedir. Ayrıca yetişkinlere dönük Kur’an-ı Kerim, Tefsir Okumaları ve seminerler ile toplumun her yaş gurubuna hizmete verilmektedir. Tüm bu çalışmalar derneğin web sitesinden www.pusuladernegi.org adresinden takip edilebilir. Dernek yönetim kurulu üyelerimiz başkanımız Sayın Atila Aydıner’e yapıcı fikirleri ve katkılarından dolayı teşekkür ettikten sonra ziyaret sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.