28 Nisan 2024
GenelSeminer

Siyer Okumaları Başlıyor…

Son Elçi Hz. Muhammed (sav) kitabının yazarı Günay Bayburtlu Kesler her hafta Çarşamba günleri Pusula Derneğinde hanımlara siyer dersi verecek

2012–2013 eğitim öğretim senesinin açılmasıyla birlikte Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneğinde de çalışmalar başlıyor.

İlk olarak Hanımlara yönelik olarak uzun soluklu Tarih Okumaları-İslam Tarihi-Peygamberimizin Hayatı 19 Eylül 2012 Çarşamba günü saat:10.00’da başlıyor. Seminerler her hafta Çarşamba günleri aynı saatte yapılacak olup, sene sonuna kadar devam edecektir. (seminerler kasım ve aralık ayından itibaren cuma günleri saat:14.00’de verilecektir.)

Seminerler, konusunda yetkin Son Elçi Hz. Muhammed (sav) kitabının yazarı Günay Bayburtlu Kesler Hanım tarafından verilecektir.

Bu seminerler Bayrampaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün kültürel faaliyetleri mahallelerde yaygınlaştırmak amacı ile başlattığı bir proje kapsamında verilmektedir.

Ahzab suresi 21. ayette belirtildiği üzere Allah Resulünde Allah’ı ve ahiret gününü umanlar ve Allah’ı çokça zikredenler için güzel bir örnek vardır.  Günümüz Müslümanları olarak Peygamberimizi, dönemini mücadelesini, örnekliğini anlamak ve hayata aktarmaya ne kadar da muhtacız. Seminerlerin hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

SİYER OKUMALARI
Konuşmacı    : Yazar Günay Bayburtlu KESLER

Gün                : Her Çarşamba

Saat                : 10.00-12.00 arası