26 Nisan 2024

PROJEDEN YARIŞMAYA ÇİZGİLERLE HADİSLER BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

Sevmek Örnek Almaktır… ÇİZGİLERLE HADİSLER BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI
2015 yılında derneğimizin projesi olarak (-Örneğim Peygamberim 40 Okul 40 Hadis-) Bayrampaşa’mızdaki çok sayıda okulumuza Hasan Aycın tarafından çizilen 40 hadis 40 çizgi tabloları asılmıştı. Bu okullarımızdan biri de Hürriyet İmam Hatip Ortaokulumuzdu. Yarışma bu okulda yapıldı. Çocuklarımız öncelikle koridorlavbnfrda asılı her gün gördükleri tablolardaki hadis metinlerini ve karikatürleri zihinlerine yerleştirdiler. Sonrasında sınıf içi ölçmeler yapıldı. Sınıflarında dereceye girenler finalde, bilgi yarışmasına katıldılar. Yarışma sonrası ödülleri ders hocalarımız tarafından takdim edildi. Yarışmada emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Yarışmada birinci, Esma Nur Demir, ikinci, Alma Alhaj Kasem, üçüncü, Hiranur Ongür oldu.