25 Nisan 2024
Pusula Çocuk

RAMAZAN PUSULADA BİR BAŞKA GÜZEL

Rahmet, Bereket ve Kur’an ayı Ramazan’a ulaştık elhamdülillah. Pusula Çocuk, Genç Pusula gurupları ile iftar ve çeşitli etkinlikler yapılıyor. Çocuklarımızda Ramazan farkındalığı oluşturmak için Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan pano ve süslemeleri eşliğinde, ilmihal konusu olarak orucun anlatılması, hediyeler, sınıf panolarının düzenlenmesi, evlerde ailecek Ramazan Köşesi oluşturulması, Ramazan Kolisi gibi bir dizi faaliyet gerçekleştiriliyor.

Genç Pusula Ortaokul kızlarımız 4 nisan pazartesi günü, 5 nisan salı günü ise genç pusula lise erkekler vatan mahallesinde bulunan dernek merkezinde iftarlarını açtılar. Katılım gösteren gençlerimize ömür boyu hakkın yanında, güzel ahlak ve salih amellerde bulunmaları duası ile teşekkür ediyoruz.

Her yıl yaptığımız Pusula gönüllüler iftarı 17 Nisan 2022 Pazar günü yapılmıştır. Katılım sağlayan tüm dostlara teşekkür ediyoruz. Rabbimiz, bu Ramazan’ı ümmetin ve insanlığın kurtuluşuna vesile kılsın.