26 Nisan 2024
GenelPusula Çocuk

Ücretsiz Etüd ve Okul Ders Takviyesi Başladı

öğrencilerimiz, ücretsiz, matematik ve ingilizce dersi alabilir, kütüphaneden kitap alıp okuyabilirler

Siz değerli velilerimizden gelen talepler üzerine derneğimizde, “Pusula Çocuk Kulübüne” katılan öğrencilerimiz başta olmak üzere bütün öğrencilere açık ücretsiz Matematik ve İngilizce dersleri vermeye başladık. İlk ve ortaokul 3-4,5 ve 6. sınıflara matematik, ilk ve orta okul 4,5 ve 6. sınıflara ise ingilizce takviye dersi verilmektedir.

Kız ve erkek öğrenciler için ayrı zamanlarda başlayan takviye dersler talep olması halinde ilerleyen zamanlarda artırılabilecektir.

Hafta içi çocuklarımız pusula çocuk kulübünde; ● Etüde katılabilir, ● Takviye okul dersleri alabilir, ● Kitap okuyabilir, ● Ödünç kitap alabilir, ● Performans ödevlerini tek veya gurup halinde yapabilir,  ● Bilgisayardan araştırma yapabilir, ● Satranç ve çeşitli oyunlar oynayabilirler…

Çabalarımızı kabul etmesini ve bereketlendirmesini Rabbimizden diliyoruz.

Pusula Çocuk Kulübü ve Kütüphanesi hafta içi her gün saat 9.00-17.00 arası açıktır.

Ders programını görmek için tıklayınız