28 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genel

BİR YAZ OKULU DAHA BİTTİ

20 Haziran Pazartesi günü büyük bir heyecanla başlayan Yaz Okulumuz bugün sona erdi. (5 Ağustos 2022)

Sabah Kur’an-ı Kerimle başlayan dersler Temel İslami derslerle devam etti. Öğle arası ve namazdan sonra sanatsal, sosyal, kültürel, sportif etkinliklerle gün tamamlandı.

Öğleden sonra ki faaliyetler arasında; ebru, ilk  yardım, kıssamı okuyorum – kıssamı çiziyorum, langırt, air hokey, el becerileri ve mutfak atölyesi vardı. Haftanın bir günü pikniğe gidildi, piknikte çeşitli geleneksel oyunlar, yarışmalar vb etkinliklerle öğrenilen bilgiler pekiştirildi.

“Kırk Hadis Kırk Çizgi”, “Peygamberimi Çok Seviyorum Bilgi Yarışmaları” ve “Selam Sana Ey Kudüs” yarışmaları yapıldı. Öğrencilere yarışma sonrasında çeşitli hediyeler verildi.

Yaz Okulunun son gününde daha önce çekilen toplu fotoğraflar öğrencilere takdim edildi. Öğrencilerimizin yüzünde 6 haftalık süreci başarıyla bitirmenin sevinci, aynı zamanda öğretmen ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznü vardı.

Yaz okulunda, ahlaklı ve erdemli  bir nesil için gençlerimize ve çocuklarımıza  eğlenerek ve öğreterek  eğitim vermeyi  amaçlandı.

Yaz okulunun başarılı olması ve amacına ulaşabilmesi için  gayret gösteren idareci  ve öğretmenlerimize ve destek veren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

2022 YAZ OKULUNA AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.