28 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genç PusulaGenel

GENÇLERLE ÖNCE NAMAZ SONRA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

Pusula Derneği olarak Üniversitede okuyan, hazırlanan ve lise öğrencileri ile doğa yürüyüşü yapıldı. Parkur olarak Beykoz Polenezöy Tabiat Parkı Yürüyüş Parkuru seçildi.

Sabah namazını Beykoz Akbaba Köyünde kıldıktan sonra Polenezköy Tabiat Parkı Yürüyüş Parkuruna geçildi. Gidiş-dönüş 9,5 kilometrelik adeta gökyüzünü kapatan ağaçların arasında zorlu bir yürüyüşü başarıyla tamamladıktan sonra Beykoz Karlıtepe Camiine geldik. Camiye ulaştığımız anda yağmur yağmağa başladı. Caminin çay ocağı açıktı. Masalar hazır sanki bizi bekliyorlardı. Güzel bir kahvaltıdan sonra caminin minaresine çıktık. Bu caminin minaresinde dört cepheli bir kütüphane ve teras katı bulunuyor. Güzel bir gezi oldu. Yeşillikler içerisinde bir gün geçirdik. Rabbimize hamdolsun. Katılım gösteren tüm gençlerimize teşekkür ediyoruz.

(Not: Beykoz Belediyesi ilçedeki tüm camilerin ve abdesthanelerin temizliğini yapıyor. Tuvaletler pırıl pırıl, tuvalet kâğıdı ve kağıt havlu bulunuyor. Ücretsiz hizmet veriyor.. Beykoz Belediyesine bu medeni uygulaması için teşekkür ediyoruz.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.