27 Nisan 2024
Seminer

ÇOCUKLARIMIZ EMANETTİR…

Bayrampaşa Belediyesi Aile Eğitim Semineri üst başlığında “Örnek Anne – Baba ve Huzurlu Aile” seminerinin ikincisini Pusula Cevatpaşa Bilgi Merkezinde düzenlendi. Uzman Psikolog Sümeyra Çetinkaya hanımefendinin güzel sunumu büyük bir dikkatle dinlendi. Derneğin tanıtımının ardından sözü alan Sümeyra Çetinkaya çok güzel bir çocuk tanımı yaptı. “Çocuk, ana-baba elinde bir emanettir. Kalbi kıymetli bir cevher gibi temizdir. Mum gibi her şekli alabilir. Bütün yazı ve şekillerden uzaktır. Temiz bir toprak gibi olup, hangi tohum atılırsa, büyür ve şekillenir. Bizleri rol model alan çocuklarımızın kalbine güzellik katacak ebeveynlik görevlerimizi hatırlamanın gerektiği hususunun vurgulandığı” verimli bir seminer oldu. Seminer sonrasında Uzman Psikolog Sümeyra Çetinkaya hanımefendi tarafından yazılan Çocuğum Büyürken kitabı tüm katılımcılara imzalayarak dağıtıldı. Belediyemize, Kültür Müdürlüğümüze, katılım gösteren velilerimize ve ortamın hazırlanmasına katkı sunan koordinatör hocamıza teşekkür ediyoruz.