23 Nisan 2024
GenelSeminer

YENİ DÖNEM HAFTALIK SEMİNERLER BAŞLADI

Derneğimiz yeni eğitim öğretim döneminde haftalık seminerler üç ayrı başlıkta başladı.

Vatan Pusulada 8 yıldır sohbetlerini sürdüren Zeliha İmece hocamız bu yıl “Peygamber Efendimizin Kulluğu” üst başlıklı sohbetini sürdürecek. Sohbetler her salı günü saat 18.00 ‘de dernek merkezinde yapılmaktadır. Tüm hanım kardeşlerimiz davetlidir.

Cevatpaşa Bilgi merkezinde, 7 yıldır devam eden “Tefsir Okumaları” bu yılda devam etmektedir. Tefsir sohbetleri Esra Nasuhbeyoğlu tarafından yapılmaktadır. Her perşembe saat 10.30 ‘da Cevatpaşa Bilgi Merkezinde yapılmaktadır. Tüm hanım kardeşlerimiz davetlidir.

Yine Vatan Pusula’da genç ve yetişkinlere dönük olarak Av. Ferhat Ünalan “Peygamberimiz Kulluk Bilinci Ser Levhası ile Sünnet Bilinci” üst başlıklı sohbetlerine başladı. Sohbetler her salı saat 20.30 ‘da yapılmaktadır.