27 Nisan 2024
Pusula Çocuk

ÇOCUK VE NAMAZ: “NAMAZIM MİRACIMDIR”

Çocuk yedi yaşına girince, namaz kılmasını söyleyiniz hadisinden yola çıkarak son bir aydır namazlarını düzenli olarak kılan öğrencilerimiz ile Cevatpaşa Bilal-i Habeşi Camiinde “Namaz Miracımızdır” etkinliği yaptık. Bilal-i Habeşi Camii bugün hem geçmişi hem geleceği topladı. Küçük alınlar secdeye vardı, küçük avuçlar Allah’a yakardı. Beş vakit namaz bize sonsuzluğu hatırlattı.

Bayrampaşa B

Allah’ım bugün verdiğimiz namaz kılma sözünü, ömrümüzün sonuna kadar tutanlardan eyle… Namazında sürekli Tevhid, Adalet, Salih amel ve güzel ahlaklı olmaları duasıyla… Namaz sonrası velilerimiz ikramda bulunmuştur.
Programa emeği geçen başta öğrencilerimiz ve velilerimiz olmak üzere koordinatörümüz ve hocalarımıza ayrıca yönetim kurulu üyemiz Fatme hanım ve Fikret Tunç abimize teşekkür ediyoruz.