19 Nisan 2024

Pusula Çocuk Kulübü Öğrencileri Kampta Buluşuyor

Pusula Çocuk Kulübü hafta sonu ve ev okuma gurupları dönem arası tatilde kısa da olsa biz dizi etkinlikte bulunacak…

Okulların tatil olmasını fırsat bilip bunu etkinliğe dönüştürmek için yaptığımız bu kamp çalışması, kız öğrencilerimize yönelik olup, onlarla bir arada olmak, dinlenirken aynı zamanda eğlenmek, eğlenerek de öğrenmek üzere hazırlanmış 2 gece 1 gündüzden oluşan bir çalışmadır.

Çocuklarımıza tatillerinin güzel geçmesinde katkı sağlamak, unutulmayacak dostluklara imza atmak, İslami değerleri akıl ve kalplerinde yerleştirmeye çalışmak, kişiliklerinin oluşmasında yardımcı olmak, düşündürerek bilgi sahibi edindirmek, paylaşma anlayışlarını geliştirmek, kampa katılan öğrencilerimizin kaynaşmalarının kolaylaştırılması ve beraberlik duygularının hızlıca gelişmesine katkıda bulunmaktır.

Aynı zamanda dua bilinçlerini oluşturmak; dua ederken bugün nasıl dua ettiklerini değil yarın dün ettiğinden daha iyi nasıl dua edeceğini düşünmelerini öğütlemek. Bu onların gelişmelerinde ve yenilenmelerinde büyük etken olacaktır…

Kamp Günleri:

1.grup: 28-29 ve 30 Ocak

2.grup: 30-31 Ocak ve 1 Şubat

Kişi sayısı ( her grup için) :10

Yer: Pusula Derneği üst katı

İrtibat Tel: (212) 576 66 44 – (551) 555 19 44

Kamp Programı ve öğrencilerimizin yanında getirecekleri için ayrıntılı bilgi için tıklayın