23 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Pusula Çocuk

40 HADİS 40 ÇİZGİ YARIŞMASINDA FİNAL HEYECANI

Vatan Pusula öğrencileri ile bugün Kırk Hadis Kırk Çizgi Yarışmamızın Finalini mescid de gerçekleştirdik. Yarışmamızın ön seçmelerinde başarılı olan, erkek öğrencilerimizden Muhammet Hamza Ağırbaş, İbrahim Makal ve Yusuf Ensar Erata, kız öğrencilerimizden Elif Nur Çelik, Meryem Rana Çelik ve Zeynep Mihrinaz Taymaz finalde yarıştılar. Final Yarışması çok başarılı ve çekişmeli geçti. Bütün öğrencilerimiz yarışmaya çok güzel bir şekilde büyük emek vererek hazırlanmışlar. Aralarından birinci seçmek hiçte kolay olmadı. Bu sebeple 3 tane birincimiz oldu. Birincilerimiz İbrahim Makal, Meryem Rana Çelik ve Zeynep Taymaz isimli öğrencilerimiz olmuştur. Öğrencilerimizi, aile ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Bugün ayrıca Kur’an-ı Kerim e geçen kıymetli öğrencilerimizin programını gerçekleştirdik. Rabbim bu yolda öğrencilerimizin başarılarının devamını getirsin ve onları İslam yolundan hiçbir zaman ayırmasın inşaallah…

Yarışmamızın sunumunu gerçekleştiren kıymetli hocamız Sayın Savaş Kabaoğlu’na ve öğrencilerimizin ödüllerini takdim eden katılımı ile bizleri onurlandıran Bayrampaşa İlçe Müftümüz Sayın Recep Eren beye katkı ve emeklerinden dolayı çokça teşekkür ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.