20 Nisan 2024
PUSULA EĞİTİM KÜLTÜR SANAT VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
Genelözel program

EDEP ÖZEL PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Bayrampaşa’da faaliyet gösteren Pusula Eğitim Kültür Sanat ve Yardımlaşma Derneği 18 Mart 2023 Cumartesi günü saat 20.00’de “Edeb Özel Programı” düzenledi. Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirilen program büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Program öncesi kermes düzenlendi.

Program Zafer kardeşimizin sunumuyla, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. 2022-2023 yılına ait faaliyetlerin yer aldığı slayt gösterisinden sonra, dernek Başkanı Nazım Nasuhbeyoğlu’nun ve Bayrampaşa İlçe Müftümüz Recep Eren Beyin selamlama konuşmaları ile program devam etti. Programda, “Peygamberin İzinde” Sinevizyon , Edep İncileri, “Edepli Gençler”, Edebimiz Namaz, Pusula Çocuk Korosu, Şeyh Edebali’den Nasihatlar, Piyes, Esmaül Hüsna Oratoryosu başlıklarında çocuklarımız sahne aldılar. Program dua ile sona erdi.

Programa emeği geçen öğrenci ve velilerimize ve hassaten hocalarımız, Ahsen Tuba Kabaoğlu, Ayşe Erata, Beyza Dindar, Beyzanur Karakolcu, Elif Mutaf, Emine POLAT, Hilal Özkul, Merve Pat, Seher MUTLU, Semra Göze, Sueda Kabaoğlu, Sümeyye Kabul’e, koordinatörlerimiz Hilal Özkul ve Semanur Bakırcı’ya teşekkürü bir borç biliyoruz. Rabbim emeklerini zayi etmesin…

Programa ait fotoğrafları görmek için tıklayınız

Programa ait videoyu izlemek için tıklayınız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.