29 Nisan 2024
Genç PusulaGenel

GENÇ DEĞER HAREKETİNİN MİSAFİRİ OLDUK

Üniversiteyi yeni kazanan ve halen okuyan gençlerimizle sabah namazını Fatih Camiinde kıldıktan sonra Fatih Camisinin yakınında bulunan GENÇ DEĞER HAREKETİNİN misafiri olduk. Tanışmadan sonra üniversitedeki çalışmalar hakkında bilgi aldık. Gençlerin irtibatı devam ettirmesi üzerine konuştuk. Bizleri sıcak bir şekilde ağırlayan Mustafa kardeşimize, üniversite sorumlusu Bünyamin ve Yahya kardeşlerimize teşekkür ederiz.

RABBİM, Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize; zihin açıklığı versin. Ayaklarını sabit kılsın. Namazında devamlı olan kullarından eylesin. Hakkın yanında batılın karşısında yer almayı nasip etsin. Gençlerimizin yetişmesinde büyük emek veren Pusula Derneği kurucu başkanı Savaş Kabaoğlu’na hassaten ve her daim gençlerimizin yanında yer alan İsmail Hasanoğlu kardeşimize teşekkür ederiz. Allah kendilerinden razı olsun.